Okulumuz Hakkında

Yunus Emre İlkokulu
Hürriyet Mah.1504 sokak. No2 Erzin/Hatay
03266814647
03266815485
https://erzinyunusemreilkokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, 21. yüzyılın; Yaratıcı, Dünyaya uyumlu, Sorunlara çözüm getiren, Girişken, Yurtsever, Yüksek donanımlı, Üretken, Ahlaklı, Dinamik, Öğrenmeyi seven, Bireylerinin yetiştirildiği, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında olmak ve uluslararası düzeyde adını duyurmak.

MİSYON

Atatürk ilke ve düşüncelerini benimsemiş, Bireysel farklılıkların önemsendiği bir ortamda, Dünya’da ve Türkiye’de tercih edilen, ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak, Üretken, Yaratıcı, Sorumluluk sahibi, Bilimsel düşünceyi ön planda tutan beyinleri; En gelişmiş öğretim yöntemleriyle birleştirilmiş, Teknoloji destekli, Yabancı dil ağırlıklı ve Dünya merkezli eğitim ile yetiştirmektir.

BAŞARILAR

Okulumuz yeni hizmete girmiş bir kurumdur. Okul kadromuz da çok yeni. Genç dinamik çağdaş eğitim anlayışı olan öğretmenlerimiz başarıların anahtarı olacaktır. Güzel eğlenerek öğrenmeyi amaçlayan, teknolojiyi iyi kullanan Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı öğretmenlerle, okul-aile işbirliği sağlanarak başarılı olmak için bütün imkanlarımızı kullanarak çalışıyoruz...
Öğretmen :10
Öğrenci :180
Derslik :10
Çok Amaçlı Salon :2
Kütüphane Kitap Sayısı :537
Öğretim Şekli :TAM GÜN

Öğretim Şekli

TAM GÜN

Ders Başlama ve Bitiş

08.30-14.20

YABANCIDIL

VAR

Isınma Şekli

KALORİFER

Servis Bilgisi

SERVİS YOK

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

İL MERKEZİ UZAKLIK: 110 KM İLÇE MERKEZİ UZAKLIK: 1 KM

Yerleşim Yeri Bilgisi

HÜRRİYET MAHALLESİ KARAHÖYÜK CADDESİ NO:06 YUNUS EMRE İLKOKULU

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

Diğer Hususlar

Okulumuzda 1 Müdür 1 Müdür Yardımcısı 10 Öğretmen var. Okulumuz da 93 Erkek öğrenci, 78 Kız öğrenci toplamda 171 öğrencimiz vardır.